Voksen i uddannelse

– et bedst praksis projekt

Fremtiden – Investér i uddannelse

Voksen i uddannelse er et forsøgs- og udviklingsprojekt, som har til formål at udvikle bedst praksis til vejledning af medarbejdere og virksomheder om de mange muligheder for målrettet efter- og videreuddannelse.

Som grundlag for vejledningen bruges den landsdækkende hjemmeside for al kompetencegivende voksenuddannelse: www.voksenuddannelse.dk

Nyheder

Læs mere om alle de spændende nyheder inden for indsatsen og hør mere om vækstende virksomheder i Syddanmark, som allerede har fået øjnene op for efter- og videreuddannelsesmulighederne.

Opdateret materiale / vejledningsfolder

Vores populære vejledningsfolder er nu opdateret med en side om almen uddannelse for voksne: Ordblindeundervisning, Forberedende voksenundervisning og Almen voksenuddannelse.

 

Uddannelsesfilm

For at gøre det nemt for dig at overskue uddannelsessystemet og de mange muligheder, der findes for finansiering og information – har vi udgivet små film, der uddyber disse emner

NYT FoU projekt

Skal jeres virksomhed og medarbejdere i gang med GRØN OMSTILLING?

Så er her en invitation til at indgå i et udviklingsprojekt, der har til formål, at sikre opkvalificering af jeres medarbejdere til at varetage den grønne omstilling i netop jeres virksomhed.

For medarbejdere

Læs mere om dine muligheder for at efter- og videreuddanne dig. Du kan nemlig sagtens passe dit job samtidig med at opkvalificerer dine kompetencer.

For virksomheder

Læs mere om dine muligheder for at tilbyde dine medarbejdere opkvalificering gennem efter- og videreuddannelse. Der er også en række tilskudsmuligheder. 

For uddannelses-institutioner

Læs mere om hvordan du og uddannelsesinstitution også være med til at gennemføre en række virksomhedsbesøg og afprøve værktøjerne.